Zoeken naar goedkoop eten roeselare

 
goedkoop eten roeselare
Restaurant T Sterrebos.
We serveren voor jullie menu's' naar budget van de klant met een all in paket. U kan de zaal alleen terbeschikking hebben elke dag van maandag tot vrijdag met een menu vanaf 60 euro per persoon met een groep vanaf 30 personen.
witgoedhandel-dezwaan.nl
Welkom IL TRULLO.
Rijselstraat 2 8800 ROESELARE Contact! Welkom bij Il Trullo., Met Il Trullo heeft Roeselare er een Italiaans restaurant bij! Zaakvoerder Giuseppe bereidt u persoonlijk de lekkerste gerechten uit zijn geboorteland, terwijl zijn echtgenote Rosa u vlot bedient in de zaal.
tms software
De 5 beste goedkope restaurants in Roeselare TripAdvisor.
Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Beste goedkope restaurants in Roeselare, België. Restaurants in Roeselare. Goedkoop uit eten in Roeselare.
fortis
Restaurant Saint Georges.
Wallenstraat 27, 8800 Roeselare. Reservaties worden enkel telefonisch aanvaard. Opnieuw super lekkere VLAAMSE ASPERGES te verkrijgen. Parkeren in de Wallenparking. Vanaf heden is parkeren in de Wallenparking, vlakbij Restaurant Saint Georges., Het eerste uur parkeer je GRATIS en de volgende.
Lekker lunchen in Roeselare mooi ding.
Eigenlijk zijn we er nog maar ÃÃn keer gaan eten, maar dat was al heel lekker, dus we gaan ervan uit dat het er altijd lekker is! Conclusie; alleen maar lekker eten in Roeselare! Wordt vervolgd, zeker weten! Dit bericht werd geplaatst in eten, lijstjes, Roeselare, Uncategorized en getagged met lunchen op 18 juni, 2015 door mooiding.
Restaurant Sofie's' Choice Roeselare.
Een verhaal van culinair genieten. Het product, de basis van iedere creatie, met inspiratie en respect verwerkt. in gerechten waar alles tot zijn recht komt op een pure, creatieve en verrassende manier. Minimaal onthuld op voorhand, maximaal benut in smaak en bereiding.
HET RIJK DER ZINNEN Restaurant.
De keuken blijft open tot 21u30. Wie dus na een voorstelling in De Spil of een filmpje nog een hapje wil eten, kan hier steeds terecht. Ook beschikt het restaurant over een uitgelezen wijnkaart waar in zowat alle streken van Frankrijk aan bod komen. Bovendien is er ook een aparte kaart met diverse wereldwijnen. Vrouwestraat 9 8800 ROESELARE.
Eten drinken: Toerisme Stad Roeselare.
Wat te doen. Home Eten drinken. D'Hofstee' Ter Zuidhoek. De Witte Merel. Grill de Barriere. Het Rijk der Zinnen. Hummus the original. Grill De Barriere. WZC De Zilverberg. Toerisme Roeselare Delaerestraat 33, 8800 ROESELARE T 32 051 26 96 00 toerisme@roeselare.be.
De 10 beste restaurants in Roeselare TripAdvisor.
Een lekker Grieks restaurant 30/10/2017. Bistro de Witte Merel. 20 van 117 Restaurants in Roeselare. super lekker 14/03/2018. 21 van 117 Restaurants in Roeselare. 22 van 117 Restaurants in Roeselare. Mexicaans Geschikt voor vegetariërs. Leuk kader, eten ok, lekkere cockt 17/02/2018.

Contacteer ons