Zoeken naar goedkoop eten roeselare

 
goedkoop eten roeselare
Lunch en Diner Roeselare Restaurant d'Hofstee.'
Dhofstee is een 18e-eeuwse hoeve die in 1997 gekocht werd door Eddy Decruw en Angela Kelly en sinds 2018 wordt uitgebaat door Michael Decruw. Ondertussen staat dHofstee gekend als landelijk restaurant vlakbij Roeselare met een fijne keuken met lokale topproducten, die gespecialiseerd is in grill op houtskool.
leningen
Eethuis de Steeg.
zonneboiler
De 10 beste goedkope restaurants in Roeselare TripAdvisor.
Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Beste goedkope restaurants in Roeselare, België. Restaurants in Roeselare. Goedkoop uit eten in Roeselare.
solar
Suurplas grillades, carpaccio's' salades, tapas dagschotel.
U wordt er steeds hartelijk ontvangen door Dominik Daeninck en zijn vrouw Sabine. Terwijl Sabine u bedient in de zaal, ziet u ook Dominik aan het werk via de open keuken. Suurplas grillades, carpaccios salades, tapas dagschotel. In april 2007 opende Suurplas zijn deuren op het Polenplein in Roeselare.
zweedse
Restaurant Sofie's' Choice Roeselare.
Een verhaal van culinair genieten. Het product, de basis van iedere creatie, met inspiratie en respect verwerkt. in gerechten waar alles tot zijn recht komt op een pure, creatieve en verrassende manier. Minimaal onthuld op voorhand, maximaal benut in smaak en bereiding.
nifri
Grieks Restaurant Griekse zon op je bord. Vers en Traditioneel!
Griekse Taverna Restaurant t Orakel Roeselare. Iepersestraat 22 8800 Roeselare. GSM: 0486 401 134, 0487 684 282. com IBAN BE44 9730 7908 5245 BTW nr: BE0837.889.067. MAANDAG DINSDAG GESLOTEN Of op aanvraag vanaf 8 personen. DI WOE DO VRIJ ZAT LUNCH: Enkel op reservatie en vanaf 8 personen DINER: 18.00 H 22.00 H.
HET RIJK DER ZINNEN Restaurant.
De keuken blijft open tot 21u30. Wie dus na een voorstelling in De Spil of een filmpje nog een hapje wil eten, kan hier steeds terecht. Ook beschikt het restaurant over een uitgelezen wijnkaart waar in zowat alle streken van Frankrijk aan bod komen. Bovendien is er ook een aparte kaart met diverse wereldwijnen. Vrouwestraat 9 8800 ROESELARE.
Lekker lunchen in Roeselare mooi ding.
Lekkere veggie dagschotels, broodjes, maar ook speltpannenkoeken. Eigenlijk zijn we er nog maar één keer gaan eten, maar dat was al heel lekker, dus we gaan ervan uit dat het er altijd lekker is! Conclusie; alleen maar lekker eten in Roeselare!
De 10 beste restaurants in Roeselare TripAdvisor.
Geschikt voor vegetariërs. Gezinnen met kinderen. Zoek Roeselare op eten. t Orakel Grieks restaurant Roeselare. Mediterraan, Europees, Grieks. Eethuis de Steeg. Belgisch, Internationaal, Gezond. Amerikaans, Belgisch, Fastfood. Belgisch, Internationaal, Gezond. Je hebt te ver uitgezoomd om je locatiespelden te kunnen zien.

Contacteer ons