Meer resultaten voor grill restaurant roeselare

 
grill restaurant roeselare
Lanceloot Roeselare Brasserie Bistro Grill.
Wegens de slechte staat van het pand in de westlaan 500, waterinsijpeling, bouwovertredingen van de eigenaar, illegaal aftappen van elektriciteit door de eigenaar, enz enzwas een verdere uitbating op een perfecte manier niet meer mogelijk, vandaar onze beslissing om onze activiteiten definitief stop te zetten, gezien de onwil van de eigenaar blijkbaar een werkwijze met al zijn huurders, de vorige huurders hebben ook noodgedwongen dit pand vroegtijdig verlaten.
witgoedhandel-dezwaan.nl
Restaurant T Sterrebos.
We serveren voor jullie walking dinner, comunniefeesten, menu's' voor groepen naar bepaald budget van de klant. Voor meer informatie 051 211 796. Van harte welkom in ons restaurant waar gezelligheid troef is. In de winter kan men binnen genieten van de aangename warmte van de houtkachel.
TMS
Grill de Barriere, Roeselare Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Grill de Barriere, Roeselare. Restaurants in Roeselare. Grill de Barriere. Grill de Barriere. Is dit uw bedrijf? 52 van 118 Restaurants in Roeselare. Zilverbergstraat 280, Roeselare 8800, België. 32 51 20 76 33. Alle fotos 10. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Heel goed 15%. 24 apr 2017. 13 feb 2018. Zilverbergstraat 280, Roeselare 8800, België. Deze vermelding verbeteren. Kan een vegetariër goed eten bij dit restaurant?
lenen
Grill restaurant Roeselare goudengids.be.
20 resultaten voor grill restaurant Roeselare. 1 D'Hofstee' Ter Zuidhoek. Claeyssensstraat 13, 8800 Beveren Roeselare. 900: 1200, 1400: 1800.: Restaurant met terras. 2 Gistelhove Feestzaal. Wielewaalstraat 18, 8870 Emelgem Izegem. Diet in the Box. Door het zoekgebied uit te breiden hebben we 20 km.
Grill restaurant Roeselare zet u gezellig rond het vuur De Barriere.
Geniet van een echte grill in ons restaurant. Hebt u iets te vieren, wil u ontspannen gaan eten met de kinderen of wil u er met een groep vrienden op uit trekken? Kom dan naar ons restaurant in Roeselare. Wij verwennen u graag met een onvergetelijke grill.
Suurplas grillades, carpaccio's' salades, tapas dagschotel.
Suurplas grillades, carpaccios salades, tapas dagschotel. In april 2007 opende Suurplas zijn deuren op het Polenplein in Roeselare. U wordt er steeds hartelijk ontvangen door Dominik Daeninck en zijn vrouw Sabine. Terwijl Sabine u bedient in de zaal, ziet u ook Dominik aan het werk via de open keuken. Als oud-leerling van hotelschool Ter Duinen in Koksijde en na een succesvolle stage in o.a. het prestigieuze restaurant La Tour Rose in Lyon, weet hij perfect smaken en kleuren te combineren tot een heerlijk gerecht.
hofstee2.
Home.
iedere zaterdagmiddag op reservatie vanaf 8 personen: GRILL A VOLONTE! Gamba's, ribbetjes, rib-eye, steaks. tijdens de week: GRILL A VOLONTE voor groepen vanaf 10 personen, op reservatie. Bar De Chachacha. Zilverbergstraat 280, Roeselare. De Chachacha is elke dag afhuurbaar voor privé-feestjes!
De 10 beste restaurants in Roeselare TripAdvisor.
14 van 117 Restaurants in Roeselare. Belgisch Europees Grill Bar Spaans. verrassend en lekkerrrrr! Avondje uit met vrienden voor een 28/02/2018. De 4 Seizoenen. 15 van 117 Restaurants in Roeselare. Restaurant t Smulhuisje. 16 van 117 Restaurants in Roeselare. Meermaals geweest en nog altijd e 07/01/2018.

Contacteer ons