Meer resultaten voor grill restaurant roeselare

 
grill restaurant roeselare
Home.
Grill De Barriere. Zilverbergstraat 280, Roeselare. Openingsuren juli en augustus. Woensdag 18u 21u. Donderdag 18u 21u. Vrijdag 18u 22u. Zaterdag 12u 22u. Zondag 12u 20u30. Alle andere dagen mogelijk voor groepen! De keuken is gesloten tijdens de tearoom, van 14u tot 18u.
schoonmaken
De beste grill restaurants in Roeselare TripAdvisor.
Grill restaurants in Roeselare. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Jouw selecties Alles wissen. Koffie en thee. Soorten cuisine gerechten. Vis en zeevruchten. Sorry, we kunnen geen 0 vinden. Je hebt te ver uitgezoomd om je locatiespelden te kunnen zien. Zoom opnieuw in. Bereid te reizen? We hebben geweldige resultaten in de buurt van Roeselare gevonden. Breid je zoekopdracht uit. Bereid te reizen? We hebben geweldige resultaten in de buurt van Roeselare gevonden. Breid je zoekopdracht uit. Wees de eerste om dit restaurant te beoordelen.
lening simuleren
Lot56.
6 oesters Gillardeau. Gambas op de grill. Carpaccio van Argentijns rundsvlees. Duo van St-Jacobsnoot en scampi. Scampi van het huis. Gegrilde scampibrochette 7st. Gebakken zalm op vel Choronsaus / seizoengroentjes. Gebakken zeetong Botersaus / seizoengroenten. Argentijnse steak filet mignon groentjes / fleur de sel. Ierse côte à los Seizoensgroenten / fleur de sel. Gebakken brie in filodeeg frambozendressing / jonge sla. Slaatje geitenkaas geitenkaas / groenten / dressing. Salade Cesar kip / Parmezaan / spekjes / slaatje. Slaatje iberico gebakken pressa / ibericoham / balsamico. Kippenhaasje / appelmoes / frietjes. Gebakken zalm / verse groentjes / frietjes. Kinderbiefstuk / slaatje / frietjes. Frikandel / appelmoes / frietjes. Chunky brownie met vanille-ijs. Rabarbercrumble met aardbeienmoes en vanille-ijs. Chocolade moelleux met vanille-ijs. Appelgebak met vanille-ijs. Sabayon vers fruit vanaf 2 pers. Pluma Iberico 27.00. Pincanha Zuid-Amerikaans rundsvlees 27.00. Aberdeen Angus côte à l'os' 28.50. Geniet van onze zorgvuldig samengestelde menu. 23 december vanaf 22u30 party in de vitrine. Christmas Adam vanaf 22u30 met guest DJ. Breng na het restaurant bezoek een bezoekje aan de vitr.
goedkoop auto leasen
Okinawa OFFICIAL WEBSITE.
Sushi bar grill restaurant. HOSOMAKI 8 STUKS. IN/OUT 8 stuks. FUTO MAKI 6 stuks. SUSHI TEMPURA gefrituurde sushi. WIJNEN WIT ROOD. Wo 1700: 2200.: Do 1700: 2200.: Vr 1600: 2200.: Za 1600: 2200.: Zo 1600: 2200.: Feestdag 1600: 2200.: Feestdag 1700: 2100.:
Welkom MA PASSION.
Diksmuidsesteenweg 159 8800 Roeselare Contact! 051 69 83 18. Over restaurant Ma Passion. Alles waar je beter van wordt! Tafelen mag dan wel een noodzaak zijn, niets belet dat je er een feest van maakt. Het begint bij dagverse producten in het spoor van de seizoenen.
Het Tomme Goed: Grill Restaurant Bar.
kwaliteit is dan ook onze grootste troef! Chef kok José Vanbeselaere staat dagelijks in. voor de fantastische gerechten. In een uniek en gezellig kader ziet u de chef kok de gerechten grillen op een open haard in het restaurant. Het Tomme Goed b.v.b.a.
Grill restaurant Roeselare goudengids.be.
20 resultaten voor grill restaurant Roeselare. 1 Bistro Retro Grill. Verwerijstraat 18, 8800 Roeselare. Maandag 1130: 2200.: 2 D'Hofstee' Ter Zuidhoek. Claeyssensstraat 13, 8800 Beveren Roeselare. Dinsdag 1800: 2100.: 3 Gistelhove Feestzaal. Wielewaalstraat 18, 8870 Emelgem Izegem. Diet in the Box.
Restaurant Den Artiest Geluwe.
Restaurant Den Artiest is gelegen in West-Vlaanderen, midden in de driehoek Roeselare, Ieper. In 1868 gebouwd als Café de Voyageur en zodoende het oudste gebouw van Geluwe., werd Den Artiest in 1971 gerestaureerd en uitgebaat als artiestenkroeg door beeldhouwer Jean Claeys.
Suurplas grillades, carpaccio's' salades, tapas dagschotel.
Suurplas grillades, carpaccios salades, tapas dagschotel. In april 2007 opende Suurplas zijn deuren op het Polenplein in Roeselare. U wordt er steeds hartelijk ontvangen door Dominik Daeninck en zijn vrouw Sabine. Terwijl Sabine u bedient in de zaal, ziet u ook Dominik aan het werk via de open keuken. Als oud-leerling van hotelschool Ter Duinen in Koksijde en na een succesvolle stage in o.a. het prestigieuze restaurant La Tour Rose in Lyon, weet hij perfect smaken en kleuren te combineren tot een heerlijk gerecht.

Contacteer ons