Zoeken naar grill restaurant roeselare

 
grill restaurant roeselare
La Brasa Summerbar en Restaurant.
Ook kinderen zijn welkom in een relaxte sfeer. Combineer je uitstap naar de zomerbar met een etentje in het aanpalende grill restaurant La Brasa. Reserveren is noodzakelijk voor het restaurant. In de zomerbar zelf zijn dagverse tapas aan de kaart verkrijgbaar.
lening
De beste grill restaurants in Roeselare TripAdvisor.
Grill restaurants in Roeselare. Wat te doen. Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Jouw selecties Alles wissen. Koffie en thee. Soorten cuisine gerechten. Vis en zeevruchten. Sorry, we kunnen geen 0 vinden. Je hebt te ver uitgezoomd om je locatiespelden te kunnen zien. Zoom opnieuw in. Bereid te reizen? We hebben geweldige resultaten in de buurt van Roeselare gevonden. Breid je zoekopdracht uit. Bereid te reizen? We hebben geweldige resultaten in de buurt van Roeselare gevonden. Breid je zoekopdracht uit. Wees de eerste om dit restaurant te beoordelen.
trapliften
Suurplas grillades, carpaccio's' salades, tapas dagschotel.
In april 2007 opende Suurplas zijn deuren op het Polenplein in Roeselare. U wordt er steeds hartelijk ontvangen door Dominik Daeninck en zijn vrouw Sabine. Terwijl Sabine u bedient in de zaal, ziet u ook Dominik aan het werk via de open keuken. Als oud-leerling van hotelschool Ter Duinen in Koksijde en na een succesvolle stage in o.a. het prestigieuze restaurant La Tour Rose in Lyon, weet hij perfect smaken en kleuren te combineren tot een heerlijk gerecht.
partytent
Home.
Gesloten op vrijdag 1 en zaterdag 2 juni. Grill De Barriere. Zilverbergstraat 280, Roeselare. Vrijdag 18u 22u. Zaterdag 12u 22u. Zondag 12u 20u30. Alle andere dagen mogelijk voor groepen! De keuken is gesloten tijdens de tearoom, van 14u tot 18u.
Grill restaurant Roeselare goudengids.be.
20 resultaten voor grill restaurant Roeselare. 1 Bistro Retro Grill. Verwerijstraat 18, 8800 Roeselare. Maandag 1130: 2200.: 2 D'Hofstee' Ter Zuidhoek. Claeyssensstraat 13, 8800 Beveren Roeselare. Dinsdag 1800: 2100.: 3 Gistelhove Feestzaal. Wielewaalstraat 18, 8870 Emelgem Izegem. Diet in the Box.
Bistro Bello heropent als Bistro Retro Grill Roeselare Regio HLN.
Roeselare Gedurfde zet van Alain De Boeck 35. De man heeft gisteren het bekende restaurant Bistro Bello heropend als Bistro Retro Grill. Dat het Zuidpand, de mastodont aan de overkant van de Verwerijstraat, straks tegen de vlakte gaat, kan hem niet deren.
Lunch en Diner Roeselare Restaurant d'Hofstee.'
Dhofstee is een 18e-eeuwse hoeve die in 1997 gekocht werd door Eddy Decruw en Angela Kelly en sinds 2018 wordt uitgebaat door Michael Decruw. Ondertussen staat dHofstee gekend als landelijk restaurant vlakbij Roeselare met een fijne keuken met lokale topproducten, die gespecialiseerd is in grill op houtskool.
De 10 beste restaurants in Roeselare TripAdvisor.
Eerlijk, lekker en vriendelijk! 21 van 124 Restaurants in Roeselare. Belgisch Europees Grill Bar Spaans. verrassend en lekkerrrrr! Avondje uit met vrienden voor een 28/02/2018. 22 van 124 Restaurants in Roeselare. Lekker Grieks restaurant 08/02/2018. Een lekker Grieks restaurant 30/10/2017.

Contacteer ons