Resultaten voor tapas restaurant roeselare

 
tapas restaurant roeselare
Suurplas grillades, carpaccio's' salades, tapas dagschotel.
Suurplas grillades, carpaccios salades, tapas dagschotel. In april 2007 opende Suurplas zijn deuren op het Polenplein in Roeselare. U wordt er steeds hartelijk ontvangen door Dominik Daeninck en zijn vrouw Sabine. Terwijl Sabine u bedient in de zaal, ziet u ook Dominik aan het werk via de open keuken. Als oud-leerling van hotelschool Ter Duinen in Koksijde en na een succesvolle stage in o.a. het prestigieuze restaurant La Tour Rose in Lyon, weet hij perfect smaken en kleuren te combineren tot een heerlijk gerecht.
kleine gitaar
MOLLY'S' BITE.
www.perfectbody-shapewear.com
Barcelo.be.
tms transport
Restaurant Tafel Madeleine Roeselare.
Op het gelijkvloers komt het restaurant met een ruim terras waar we ons huidig concept verder zetten. Op de eerste verdieping komt de bar. Zin in een apéritief voor het diner of digestief na het etentje? Gewoon voor een gezellige babbel met een tapas?
tapas antwerpen
La Escalera, Roeselare Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Eenvoudig en lekker. Heel klein en gezellig restaurant. De cocktails zijn uitstekend en we bestelden een aantal tapas erbij. De meeste hiervan waren dik in orde en lekker, maar de patatas bravas zijn de naam niet waardig het waren meer dikke frietjes dan aardappelen en van de typische. 20 januari 2017 beoordeeld. Lekker, gezellig ingericht en grote keuze aan cocktails en tapas, makkelijk gelegen, vlakbij de winkelstraat vn roeselare.
B'artiste.'
Fien Elise geven het nodige advies en bedienen u met een glimlach, Stijn staat in voor de gerechtjes die worden klaargemaakt in de Pira-houtskooloven. B'artiste' is een ontdekking op vlak van geuren en smaken en dit in een warm kader met een leuke bediening.
La escalera.
Spanjaarden doen dan ook niets liever dan van bar naar bar te trekken om te aperitieven en de lekkerste of origineelste tapas te ontdekken. Sinds begin april 2011 kan dit nu ook in Roeselare. Op het pleintje aan de Paterskerk opende La Escalera de deuren.
B'ARTISTE' Tapas Restaurant Roeselare 8800.
0.2 km van B'ARTISTE.' Belgisch-Franse, Grill, Tapas. 0.3 km van B'ARTISTE.' 0.4 km van B'ARTISTE.' 0.5 km van B'ARTISTE.' 0.6 km van B'ARTISTE.' 0.7 km van B'ARTISTE.' HET RIJK DER ZINNEN. Bistro, Franse, Klassieke. 0.8 km van B'ARTISTE.' Volg ons op Instagram. Ben ik geweest. Voeg toe aan favorieten. Voeg toe aan verlanglijst. Zuidstraat 50 8800 ROESELARE. RESERVEER JE TAFEL. Over dit restaurant.
De beste Spaanse restaurants in Roeselare TripAdvisor.
We hebben geweldige resultaten gevonden binnen 40 km van Roeselare. Breid je zoekopdracht uit. 1 van 3 resultaten. Belgisch Europees Grill Bar Spaans. Nieuwsgierig naar het concept, en 26/10/2017. Zeer lekker en vers 07/10/2017. 2 van 3 resultaten. Kleine proevers maken een groot bo 12/10/2017. Super lekker in een mooi kader 28/09/2017. 3 van 3 resultaten. gezellig maar geen topper 06/03/2016. Lekkere tapas, gezellig restaurant 13/12/2015.

Contacteer ons