Zoeken naar tapas restaurant roeselare

 
tapas restaurant roeselare
B'artiste.'
Dinsdag, woensdag zaterdagavond, donderdag vrijdag middag avond service coupé. Een variërende job, zowel in de zaal als aan de bar, weggelegd voor een sociaal persoon die graag samenwerkt met een jong inventief team. 051 251 241. Follow us on Facebook!
fietsen leasen
Tapas restaurant Roeselare goudengids.be.
20 resultaten voor tapas restaurant Roeselare. Middenstraat 18, 8800 Roeselare. Woensdag 800: 2200.: Meensesteenweg 208, 8870 Izegem. Donderdag 830: 1300.: 3 Kasteel Het Blauwhuis. Kasteelwijk 3, 8870 Izegem. Door het zoekgebied uit te breiden hebben we 20 km. Kerkplein 12, 8540 Deerlijk.
TENT HUREN
La Escalera, Roeselare Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Heel klein en gezellig restaurant. De cocktails zijn uitstekend en we bestelden een aantal tapas erbij. De meeste hiervan waren dik in orde en lekker, maar de patatas bravas zijn de naam niet waardig het waren meer dikke frietjes dan aardappelen en van de typische. 20 januari 2017 beoordeeld. Lekker, gezellig ingericht en grote keuze aan cocktails en tapas, makkelijk gelegen, vlakbij de winkelstraat vn roeselare.
Lening simulatie
Tapasrestaurant Roeselare goudengids.be.
Spare ribs restaurants. Fast food restaurant. Pizza Hut restaurant. Restaurant met tuin. Restaurant met terras. Geluidsinstallaties voor concerten. Antoine Dansaertstraat 15, 1000 Brussel. Donderdag 1200: 1430.: Adriaen Brouwer Dark Gold. 17 La Villa Rosa. Hoogstraat 393-395, 1000 Brussel. 18 Tapas Locas.
Barcelo.be.
Restaurant Tafel Madeleine Roeselare.
In augustus zijn we er met verenigde krachten aan begonnen om deze prachtige woning zoveel mogelijk in haar originele staat te herstellen. Op het gelijkvloers komt het restaurant met een ruim terras waar we ons huidig concept verder zetten. Op de eerste verdieping komt de bar. Zin in een apéritief voor het diner of digestief na het etentje? Gewoon voor een gezellige babbel met een tapas?
Suurplas grillades, carpaccio's' salades, tapas dagschotel.
Terwijl Sabine u bedient in de zaal, ziet u ook Dominik aan het werk via de open keuken. Suurplas grillades, carpaccios salades, tapas dagschotel. In april 2007 opende Suurplas zijn deuren op het Polenplein in Roeselare. U wordt er steeds hartelijk ontvangen door Dominik Daeninck en zijn vrouw Sabine. Terwijl Sabine u bedient in de zaal, ziet u ook Dominik aan het werk via de open keuken. Als oud-leerling van hotelschool Ter Duinen in Koksijde en na een succesvolle stage in o.a. het prestigieuze restaurant La Tour Rose in Lyon, weet hij perfect smaken en kleuren te combineren tot een heerlijk gerecht.
La escalera.
Spanjaarden doen dan ook niets liever dan van bar naar bar te trekken om te aperitieven en de lekkerste of origineelste tapas te ontdekken. Sinds begin april 2011 kan dit nu ook in Roeselare. Op het pleintje aan de Paterskerk opende La Escalera de deuren.
De beste Spaanse restaurants in Roeselare TripAdvisor.
We hebben geweldige resultaten in de buurt van Roeselare gevonden. Breid je zoekopdracht uit. 1 van 3 resultaten. Belgisch Europees Grill Bar Spaans. verrassend en lekkerrrrr! Avondje uit met vrienden voor een 28/02/2018. 2 van 3 resultaten. Kleine proevers maken een groot bo 12/10/2017. 3 van 3 resultaten. gezellig maar geen topper 06/03/2016. Lekkere tapas, gezellig restaurant 13/12/2015.

Contacteer ons