Op zoek naar tapasbar roeselare?

 
tapasbar roeselare
Suurplas grillades, carpaccio's' salades, tapas dagschotel.
U wordt er steeds hartelijk ontvangen door Dominik Daeninck en zijn vrouw Sabine. Terwijl Sabine u bedient in de zaal, ziet u ook Dominik aan het werk via de open keuken. Suurplas grillades, carpaccios salades, tapas dagschotel. In april 2007 opende Suurplas zijn deuren op het Polenplein in Roeselare.
frituur
Gastro Henri Lunch Drinks Foodsharing.
Bij Gastro Henri geniet u van onze kwalitatieve verse producten, gecombineerd met de vakkennis en gedrevenheid van Jonas Aernout en zijn team. Laat u imponeren door onze dagverse lunch gerechten of kom s avonds samen genieten van ons foodsharing-concept, waarbij een gastronomische avond centraal staat.
opstijgend vocht
Barcelo.be.
hypothecaire lening simulatie
Tapas Restaurant Barcelo, 8800 Roeselare Lekker in de buurt.
geef Tapas Restaurant Barcelo in 8800 Roeselare 2 sterren. geef Tapas Restaurant Barcelo in 8800 Roeselare 3 sterren. geef Tapas Restaurant Barcelo in 8800 Roeselare 4 sterren. geef Tapas Restaurant Barcelo in 8800 Roeselare 5 sterren. Tapas Restaurant te 8800 Roeselare.
Barcelo, Roeselare Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Gezellige, hippe tapasbar. Barcelo is een hippe, gezellige tapasbar op wandelafstand van het station van Roeselare. De zaak is modern ingericht en ideaal om met een grote groep / 12 man te komen eten. Wij kozen voor het deluxe tapasmenu en kregen een aanbod koud en warme tapas.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
B'artiste.'
Fien Elise geven het nodige advies en bedienen u met een glimlach, Stijn staat in voor de gerechtjes die worden klaargemaakt in de Pira-houtskooloven. B'artiste' is een ontdekking op vlak van geuren en smaken en dit in een warm kader met een leuke bediening.
La Escalera, Roeselare Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Italiaans restaurants in Roeselare. Mediterraan restaurants in Roeselare. Spaans restaurants in Roeselare. Veganistische restaurants in Roeselare. Vegetarische restaurants in Roeselare. Vis en zeevruchten restaurants in Roeselare. De beste Hamburgers in Roeselare. De beste Tapas in Roeselare. De beste Moussaka in Roeselare.
La escalera.
In La Escalera kan je ook terecht voor een snelle hap of voor een uitgebreide lunch of diner. Zet dus maar op je lijstje van plaatsen die je in Roeselare zeker bezocht moet hebben! Delaerestraat 27 8800 Roeselare 051 69 05 88.

Contacteer ons