Op zoek naar tapasbar roeselare?

 
tapasbar roeselare
MOLLY'S' BITE.
elektrische gitaar leren spelen
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
www.perfectbody-shapewear.com
Barcelo.be.
Transportmanagement
CityZine Fine selection for fine people.
http://www.leemanskredieten.be/verzekeringen/pensioensparen/
Barcelo, Roeselare Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Barcelo is een hippe, gezellige tapasbar op wandelafstand van het station van Roeselare. De zaak is modern ingericht en ideaal om met een grote groep / 12 man te komen eten. Wij kozen voor het deluxe tapasmenu en kregen een aanbod koud en warme tapas.
Suurplas grillades, carpaccio's' salades, tapas dagschotel.
In april 2007 opende Suurplas zijn deuren op het Polenplein in Roeselare. U wordt er steeds hartelijk ontvangen door Dominik Daeninck en zijn vrouw Sabine. Terwijl Sabine u bedient in de zaal, ziet u ook Dominik aan het werk via de open keuken.
B'artiste.'
Fien Elise geven het nodige advies en bedienen u met een glimlach, Stijn staat in voor de gerechtjes die worden klaargemaakt in de Pira-houtskooloven. B'artiste' is een ontdekking op vlak van geuren en smaken en dit in een warm kader met een leuke bediening.
B'ARTISTE' Tapas Restaurant Roeselare 8800.
Maandag, woensdag, zaterdagmiddag zondag. Zuidstraat 50 8800 ROESELARE. Toon telefoonnummer 051.25.12.41 eat@bartiste.be Facebook. 6.6 Gebaseerd op 5 beoordelingen. Een echte ontgoocheling! Vrijdagavond samen met nog 3 andere vriendinnen gaan eten. We kozen voor de 5 goesten van de chef a 30 euro, maar volgens mij had de chef niet echt veel goesting vrijdagavond! 2 van de 4 vroegen om geen schaaldieren te krijgen. Geen probleem, zei men. Maar toen besliste de chef of de bediening in onze plaats dat dan maar geen van ons schaaldieren of vis moest krijgen! Wat we kregen was echt niet lekker, heel eenzijdig varkensvlees en nog eens varkensvlees, heel vettig en echt zijn geld niet waard! Ons zien ze daar zeker nooit meer terug. Beoordeeld op 26/05/2016. Beste, U koos een sharing" menu. zoek het eens op Er mochten geen vis, schaal en schelpdieren in. Oja, u zat in een tapasbar.
La escalera.
In La Escalera kan je ook terecht voor een snelle hap of voor een uitgebreide lunch of diner. Zet dus maar op je lijstje van plaatsen die je in Roeselare zeker bezocht moet hebben! Delaerestraat 27 8800 Roeselare 051 69 05 88.

Contacteer ons