Resultaten voor tapasbar roeselare

 
tapasbar roeselare
Suurplas grillades, carpaccio's' salades, tapas dagschotel.
In april 2007 opende Suurplas zijn deuren op het Polenplein in Roeselare. U wordt er steeds hartelijk ontvangen door Dominik Daeninck en zijn vrouw Sabine. Terwijl Sabine u bedient in de zaal, ziet u ook Dominik aan het werk via de open keuken.
bewakingscamera
Strombowli-kok opent tapasrestaurant op Grote Markt Roeselare Regio HLN.
Roeselare Mede dankzij de kookkunsten van chefkok Gregor Grigorian 21 wisten de Limburgse zussen Magali en Chloë met Strombowli het VTM-programma Mijn Pop-uprestaurant te winnen. Diezelfde Gregor opent op 18 september met Heaven24 een eigen zaak op de Roeselaarse Grote Markt.
reachstacker
Barcelo.be.
lening
Tapasbar moeten wijken voor nieuw appartementsgebouw: We za. Roeselare Het Nieuwsblad.
La Escalera is een Spaanse tapasbar waar je ook kunt genieten van een glas wijn, een cocktails of sherry. De horecazaak kleurde de voorbije jaren ook de Batjes in Roeselare. Volgend jaar willen er met de Batjes nog eens een serieuze lap op geven.
Gezellige, hippe tapasbar Reizigersbeoordelingen Barcelo TripAdvisor.
Barcelo is een hippe, gezellige tapasbar op wandelafstand van het station van Roeselare. De zaak is modern ingericht en ideaal om met een grote groep / 12 man te komen eten. Wij kozen voor het deluxe tapasmenu en kregen een aanbod koud en warme tapas aangeboden.
Gastro Henri Lunch Drinks Foodsharing.
Bij Gastro Henri geniet u van onze kwalitatieve verse producten, gecombineerd met de vakkennis en gedrevenheid van Jonas Aernout en zijn team. Laat u imponeren door onze dagverse lunch gerechten of kom s avonds samen genieten van ons foodsharing-concept, waarbij een gastronomische avond centraal staat.
B'artiste.'
Dinsdag, woensdag zaterdagavond, donderdag vrijdag middag avond service coupé. Een variërende job, zowel in de zaal als aan de bar, weggelegd voor een sociaal persoon die graag samenwerkt met een jong inventief team. 051 251 241. Follow us on Facebook!
De beste Tapas van Roeselare op TripAdvisor: vind de beste Tapas van Roeselare, België.
Italiaans restaurants in Roeselare. Mediterraan restaurants in Roeselare. Spaans restaurants in Roeselare. Veganistische restaurants in Roeselare. Vegetarische restaurants in Roeselare. Vis en zeevruchten restaurants in Roeselare. De beste Hamburgers in Roeselare. De beste Moussaka in Roeselare. Koffie en thee in Roeselare.
La escalera.
In La Escalera kan je ook terecht voor een snelle hap of voor een uitgebreide lunch of diner. Zet dus maar op je lijstje van plaatsen die je in Roeselare zeker bezocht moet hebben! Delaerestraat 27 8800 Roeselare 051 69 05 88.

Contacteer ons