Zoeken naar zaal roeselare

 
zaal roeselare
tmuzenestje Feestzaal Roeselare.
Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord. Toggle navigation tmuzenestje Feestzaal Roeselare. 051 20 04 85. Een prachtige locatie voor uw familiefeest of bedrijfsevent! Feestzaal, en huis te huur regio Roeselare. Ontdek de mogelijkheden! Feestzaal huren in roeselare. 2018 Fork CMS.
zaal trouwfeest
Zaal orchidee, de locatie voor al uw feesten, banketten en seminaries.
Neem vrijblijvend contact met ons op en uit de vele suggesties die wij aanbieden, kunt u een keuze maken volgens een vooropgesteld budget. Service en kwaliteit, dit is een prioriteit! Fotogalerij Zaal Orchidee. Welkom Kaart Menu's' Banketten Reservatie Info Plan. Begoniastraat 9, 12 de verdieping, B-8800 Roeselare.
Vloertegels
Park Rodenbach, uw feestzaal Roeselare voor trouw receptie feest communie vergadering conferentie meeting jubileum babyborrel.
argenta
Huren infrastructuur/materiaal Stad Roeselare.
Spelen en vakantiewerking. Vergunningen en aanvragen. Subsidies en voordelen. Vind een locatie op jouw maat. Economische kaart Roeselare. vzw Centrum Roeselare. Stad en bestuur. Feiten en cijfers. Plannen en voorschriften. Algemeen overzicht premies en subsidies. Werken openbaar domein. 2015 Stad Roeselare.
Zalen verhuur Roeselare goudengids.be.
Sint-Alfonsusstraat 3, 8800 Roeselare. 4 Ter Eeste/Brouwerij Rodenbach. Spanjestraat 133-141, 8800 Roeselare. 5 Beurs De. Stationsplein 15, 8800 Roeselare. 6 De Visscherie Feestzalen. Kaasterstraat 42, 8800 Rumbeke Roeselare. Kaasterstraat 42, 8800 Rumbeke Roeselare. 8 Rolarius Feestzaal. Ardooisesteenweg 250, 8800 Roeselare.
Ter Eeste.
www.puritas.be Welkom op onze website.
De Puritas beschikt eveneens over een zaal tot 60 personen voor uw feesten en recepties. Wij bieden u voor deze gelegenheden speciale menus aan. De Puritas beschikt eveneens over een aparte biljartruimte met vijf snooker-en twee pooltafels om het geheel compleet te maken. Met een drankje in de hand kunt u hier volop ontspannen. Koestraat 23, 8800 Roeselare.
Colliemolenhoeve.
Een moderne Bed Breakfast in een groene oase op 5 min van het centrum van Roeselare. Voor een overgetelijk feestverblijf of als eventlocatie! De locatie voor uw feest, semeninarie of bedrijfsevenement. De Colliemolenhoeve: Uniek landgoed met ruime parking en slaapgelegenheid vlakbij de ring rond Roeselare en autostrade.
zaalverhuur-info.be Alle zaalverhuurders in Roeselare op één plek.
Fabriekspand Nv Roeselare. Tegen de indrukwekkende skyline van het havengebied van Roeselare, rijst de prachtige site op van het Fabriekspand, een parel van industriële archeologie. Domein De Schaapsdreef Lichtervelde. In de omgeving binnen 30 km. Kortrijk is meer dan enkel 14 bowlingbanen! We hebben er ook nog eens 2 zalen, elk met een aparte bar, aparte ingang, beide voorzien van wifi, projector en groot. Stationsplein 6a, Kortrijk. Feestzaal De Slekke. Waarom is Feestzaal De Slekke de beste keuze voor u? Een bekend jeugdhuis in Kortrijk is omgetoverd tot een prachtige feestzaal met bar, danszaal met licht en. Doorniksewijk 179, Kortrijk. De Pereboom Feestzaal Ieper. Stijlvolle zaal in het historisch kader van Ieper.

Contacteer ons