Op zoek naar zaal roeselare?

 
zaal roeselare
De mooiste feestzaal Roeselare check DNLS!
Wij geven u hier een overzicht van alle feestzalen in Roeselare. De feestzalen in Roeselare zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Roeselare zelf.
zaal trouwfeest
Trax Repetitielokaal 2 Stad Roeselare.
Verkeer en mobiliteit. Wonen en verbouwen. Gezin en familie. Groen en omgeving. Leren en opleiding. Veiligheid en gezondheid. Verenigingen en clubs. Spelen en vakantiewerking. Vergunningen en aanvragen. Subsidies en voordelen. Vind een locatie op jouw maat. Economische kaart Roeselare. vzw Centrum Roeselare.
zaal trouwfeest
Fabriekspand Home.
restaurant oostende
Feestzaal Roeselare Alle Feestzalen in Roeselare West-vlaanderen op Salino.be Salino.be.
Mercure Hotel Roeselare biedt de perfecte infrastructuur voor een brede selectie evenementen, zoals zakelijke bijeenkomsten, seminars en meer. In ons hotel beschikken we over de ideale infrastructuur voor alle types meetings en seminaries. Wij bieden evenementzalen, auditoria, boardrooms, executive boardrooms en opleidingszalen aan. Onze 4 polyvalente zalen op de begane grond, zijn perfect geschikt voor een meeting met ontbijt, lunch of diner in de zaal.
Autolening
Zalen H.-GodelieveparochieROESELARE.
Zaal Ter Beke: Feestzaal met bar en keuken voor maaltijden, recepties, tentoonstellingen, optredens met bijhorend sanitair. Deze zaal is geschikt voor 250 personen. Er is voor alle zalen parkeergelegenheid. Reservatie en info. Voor info of contact, gelieve te mailen naar lokalen@godelieveroeselare.be. Het Localencomité zorgt voor het beheer en waakt als een goede huisvader over de staat van de zalen, de materiële uitrusting en omkadering. Aanpassingswerken en vernieuwingen, onderhoudswerken worden gefinancierd via de Godelievefeesten. Lees meer over beide onderwerpen op de betreffende paginas. Voorzitter van het lokalencomité is Marnix Maveau, lokalen@godelieveroeselare.be. Contact: secretariaat t Grachtje, Honzebroekstraat 19, 8800 Roeselare, tel 051 20 77 48 enkel op woensdag en vrijdagvoormiddag tussen 9-11 uur.
valeco waterverzachter
Zaal orchidee, de locatie voor al uw feesten, banketten en seminaries.
Neem vrijblijvend contact met ons op en uit de vele suggesties die wij aanbieden, kunt u een keuze maken volgens een vooropgesteld budget. Service en kwaliteit, dit is een prioriteit! Fotogalerij Zaal Orchidee. Welkom Kaart Menu's' Banketten Reservatie Info Plan. Begoniastraat 9, 12 de verdieping, B-8800 Roeselare.
ZAAL TRAX Roeselare.
Evenementenloket Stad Roeselare. Afspraken en reglement. prijs voor verhuring.: Categorie B Podiumkunsten maandag donderdag: 200 / dag vrijdag zondag: 400 / dag Niet-Podiumkunsten maandag donderdag: 400 / dag vrijdag zondag: 800 / dag Categorie C Categorie B x 4. /span VORIGE ZAAL volgende ZAAL.
tmuzenestje Feestzaal Roeselare.
Ik ga akkoord Ik ga niet akkoord. Toggle navigation tmuzenestje Feestzaal Roeselare. Een prachtige locatie voor uw familiefeest of bedrijfsevent! Feestzaal, en huis te huur regio Roeselare. Ontdek de mogelijkheden! Feestzaal huren in roeselare. 2018 Fork CMS. Om deze site te gebruiken.
t Katelijnenhof Home.
1987: Hotelmanagementjaar aan Ter" Duinen." 1987-1990: First Assistent Manager bij Colmar. 1990-1992: Hofmeester in hotel Ariane, Slachthuisstraat 58, Ieper. 1992-heden: Uitbater van feestzaal t Katelijnenhof te Roeselare. 1997-heden: Leraar VTI Aalst, keuken en zaal zowel theorie als praktijk, diverse leerjaren.

Contacteer ons