Resultaten voor zaalverhuur roeselare

 
zaalverhuur roeselare
t Hoornaerts.
t Hoornaerts In de geheel vernieuwde feest-ruimtes die met warme materialen zijn vormgegeven in een hedendaags design en in het weldadige groen van de fraai aangelegde terrastuin, vindt u het uitgelezen kader voor een feest op maat van uw wensen.
omega horloge verkopen
Zalenverhuur Rumbeke Roeselare? Vind het op DNLS.
Snel naar uw gewenste locatie. Wellicht ook interessant voor u? Feestruimtes Merksem Antwerpen. Over deze pagina. Zaalverhuur in Rumbeke Roeselare? Vind en vergelijk diverse zalen en vraag vrijblijvend informatie aan bij meerdere locaties. DNLS helpt u bij het zoeken naar zalenverhuur in Rumbeke Roeselare.
tms software
Ten Negen Brugge.
Zoekt u een geschikte locatie voor culturele evenementen, vergaderingen, demonstraties, workshops, tentoonstellingen of een andere creatieve gebeurtenis? Zaal Ten Negen Brugge in Oostnieuwkerke regio Roeselare biedt voor de meeste van uw activiteiten een gepaste oplossing. Sedert 1305 staat Ten Negen Brugge als heerlijkheid bekend.
lening
t Tof Steedje.
Het echtpaar Frank en Nadine Claeys Roelens liet hun oog vallen op het pand, enerzijds om sentimentele redenen Nadine is de klein-dochter van Georges en Adeline anderzijds omdat de langgevelhoeve hen geschikt leek om hun droom te realiseren Het gebouw onderging een serieuze face-lift, en het bouwvallig pand werd omgetoverd tot een aantrekkelijkegezellige, mulitfunctionele ruimteeen, ontmoetingsplaats, waar het aangenaam vertoeven is, temidden van een oase van rust.
Colliemolenhoeve.
De Colliemolenhoeve: Uniek landgoed met ruime parking en slaapgelegenheid vlakbij de ring rond Roeselare en autostrade. Privaat te huur per dag per week per weekend of. zoals u verkiest en dit voor al uw evenementen of als overnachtingsplaats voor uw gasten.
Feestzaal Roeselare Alle Feestzalen in Roeselare West-vlaanderen op Salino.be Salino.be.
Salino.be maakt de zoektocht gemakkelijk, en presenteert u een selectie feestlocaties in Roeselare West-vlaanderen volgens uw eigen zoekcriteria. Zo kan u bijvoorbeeld aangeven hoeveel personen u verwacht, of u catering nodig heeft en of er al dan niet parkeergelegenheid voorzien moet zijn.
Home Het sacrament.
De vroegere Sint-Julianakapel op de Vossemolen is een inspirerende plaats om een mijlpaal in uw leven te vieren. Of het nu gaat om een huwelijks of verjaardagsfeest, een bedrijfsevent, seminarie of cultureel project: het Sacrament is ongetwijfeld de ideale setting voor uw evenement.
Fabriekspand.
Naast een hippe bar, het kloppend hart van het pand, met weergaloos uitzicht op de grote zaal, bestaat het Fabriekspand uit meerdere ruimten, groot en klein. Trefwoorden: fabriekspand feestzaal roeselare roeselare feestzaal feestlocatie evenementenlocatie evenementenlocatie roeselare locaties feestzaal verhuur verhuur feestzaal feestzaal huren feestzalen feestzalen verhuur verhuur feestzalen feestzalen huren partycentra partycentrum zaal verhuur zalen verhuur zalenverhuur zaalverhuur feestruimte evenementlocatie verhuur zaal zaal huren verhuur zalen zalen huren locatie verhuur verhuur locatie locatie huren locaties verhuur verhuur locaties locaties huren.
loods party loods zaal babyborrel roeselare.
De feestzalen in Rumbeke Roeselare zijn onder andere geschikt voor bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten en kick-offs. U kunt natuurlijk het hele feest zelf bedenken en organiseren maar u kunt het ook uit handen geven aan feestzaal in Rumbeke Roeselare zelf. Feestzaal Roeselare Zaalverhuur Vergaderzaal Congreszaal.

Contacteer ons