Meer resultaten voor cafe roeselare

 
cafe roeselare
Cafés in Roeselare.
Cafés in Izegem, Eetcafé in Izegem, Eten en drinken in Izegem, Horeca in Izegem, Muziek in Izegem. Gitsestraat 420, 8800 Roeselare. Cafés in Roeselare. Gitsestraat 280, 8800 Roeselare. Cafés in Roeselare. Sint-Petrus en Paulusstraat 11, 8800 Roeselare. Cafés in Roeselare.
lekdetectie
Café Verne: Toerisme Stad Roeselare.
Wat te doen. WZC De Zilverberg. Home Eten drinken Drinken Café Verne. Dinsdag tot zaterdag vanaf 15.00 u. Gesloten op zondag en maandag. T: 32 0477 65 95 65. Toerisme Roeselare Delaerestraat 33, 8800 ROESELARE T 32 051 26 96 00 toerisme@roeselare.be.
barkruk
Cafés Roeselare goudengids.be.
Rumbeeksesteenweg 329, 8800 Roeselare. 4 De Bolle. Hof van t Henneken 88, 8800 Roeselare. 5 t Spilleboutje. Hippoliet Spilleboutdreef 14, 8800 Roeselare. 6 Café Sanseveria. Veldstraat 61, 8800 Roeselare. Bornstraat 50 A 22, 8800 Rumbeke Roeselare. Rumbeeksesteenweg 378, 8800 Rumbeke Roeselare.
leningen samenvoegen
Chiqon Sfeercafé en loungebar te Roeselare, West-Vlaanderen.
Elke laatste zondag van de maand komt een gerenommeerde Chef zijn kookkunsten aan u presenteren bij wijze van een heuse walking dinner, terwijl onze guest DJ sfeermuziek draait en na het dessert alles uit de kast haalt om het u naar u zin te maken op de dansvloer!
Mobiele airco huren
De beste cafés in Roeselare TripAdvisor.
Veganistische restaurants in Roeselare. Vegetarische restaurants in Roeselare. Vis en zeevruchten restaurants in Roeselare. De beste Hamburgers in Roeselare. De beste Tapas in Roeselare. De beste Moussaka in Roeselare. Koffie en thee in Roeselare. Restaurants voor late trek in Roeselare.
Café Romen Startpagina Facebook.
het bier was koud en de mensen waren warm, meer moet dat niet zijn. 8 januari 2017. Gezelligst e café van Roeselare. 28 december 2016. Elke dinsdag marktdag kunt ge mij daar vinden met vrienden.E cht gezellig, Rita is een schat.
viva verne.
viva verne _ veel verhaal _. viva verne is de overkoepelende naam voor ons project op de hoek van de kermisstraat en blekerijstraat in roeselare. Een gelegenheidsgalerij en een café en vind je er samen op één locatie. Of je nu komt voor een fijne expo of een heerlijke cocktail weet dat je zéér welkom bent.
cafecirque.
Een van de leukste cafés in roeselare Reizigersbeoordelingen Café Verne TripAdvisor.
Italiaans restaurants in Roeselare. Mediterraan restaurants in Roeselare. Spaans restaurants in Roeselare. Veganistische restaurants in Roeselare. Vegetarische restaurants in Roeselare. Vis en zeevruchten restaurants in Roeselare. De beste Hamburgers in Roeselare. De beste Tapas in Roeselare. De beste Moussaka in Roeselare.

Contacteer ons