Zoeken naar eten roeselare

 
eten roeselare
Welkom MA PASSION.
Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor bijkomende informatie. Indien de nieuwsbrief niet zichtbaar is in uw browser. gelieve op de download-knop te klikken i. Diksmuidsesteenweg 159 8800 ROESELARE TEL: 051.69.83.18 E-mail: Klik hier BTW: BE 0885 375 418.
zandstralen
De 10 beste goedkope restaurants in Roeselare TripAdvisor.
Tip: al je opgeslagen plekken kun je hier vinden in Mijn reizen. Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Dingen om te doen. Beste van 2018. Inloggen Lid worden. Beste goedkope restaurants in Roeselare, Belgiƫ. Restaurants in Roeselare. Goedkoop uit eten in Roeselare.
kooiaap transport belgie
El Greco Roeselare Index.
Yannis, Janna en het personeel wensen u Kali sas orexi smakelijk eten en tot ziens. Geen plaats in ons restaurant! Geniet dan in onze Feestzaal die we dan omvormen in een bijzaal. Heeft U zin in een feestje met familie communie, bruiloft, etc, vrienden of collega's, spreek ons daar gerust over aan. Wij zijn reeds jaren gespecialiseerd in het verzorgen van uw feestjes tot 50 personen in ons aangenaam kader. Wij verzorgen uw feestmenu's' aan speciale prijzen. Bij mooi weer geniet U van de zon op ons buitenterras. U kunt genieten van uw apero of koffie of gewoon ook van uw eetmaal. Voor de rokers onder jullie is er een rokersruimte voorzien. Maandag Dinsdag Woensd. Maandag Dinsdag Woensd. Vrijdag Zaterdag Zondag. Vrijdag Zaterdag Zondag. Maandag Dinsdag Woensd. Vrijdag Zaterdag Zondag. Maandag Dinsdag Woensd. Vrijdag Zaterdag Zondag. Maandag Dinsdag Woensd. Maandag Dinsdag Woensd. Vrijdag Zaterdag Zondag. Vrijdag Zaterdag Zondag. We verwachten u. Kom gerust langs en geniet van onze lekkere gerechten en speciaal samengestelde menu's, met of zonder aangepaste wijnen. Restaurant El-Greco Roeselare.
lenen zonder bank
HET RIJK DER ZINNEN Restaurant.
De keuken blijft open tot 21u30. Wie dus na een voorstelling in De Spil of een filmpje nog een hapje wil eten, kan hier steeds terecht. Ook beschikt het restaurant over een uitgelezen wijnkaart waar in zowat alle streken van Frankrijk aan bod komen. Bovendien is er ook een aparte kaart met diverse wereldwijnen. Vrouwestraat 9 8800 ROESELARE.
De 10 beste restaurants voor lunch in Roeselare TripAdvisor.
Italiaans restaurants in Roeselare. Mediterraan restaurants in Roeselare. Spaans restaurants in Roeselare. Veganistische restaurants in Roeselare. Vegetarische restaurants in Roeselare. Vis en zeevruchten restaurants in Roeselare. De beste Hamburgers in Roeselare. De beste Tapas in Roeselare. De beste Moussaka in Roeselare.
Menu's' Restauran de Ooievaar Roeselare.
Welkom IL TRULLO.
Rijselstraat 2 8800 ROESELARE Contact! Welkom bij Il Trullo., Met Il Trullo heeft Roeselare er een Italiaans restaurant bij! Zaakvoerder Giuseppe bereidt u persoonlijk de lekkerste gerechten uit zijn geboorteland, terwijl zijn echtgenote Rosa u vlot bedient in de zaal.
De 10 beste restaurants in Roeselare TripAdvisor.
Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Terug naar kaart. Koffie en thee. Soorten cuisine gerechten. Vis en zeevruchten. Sorry, we kunnen geen 0 vinden. Geschikt voor vegetariƫrs. Gezinnen met kinderen. Zoek Roeselare op eten. Frans, Belgisch, Europees.
Restaurant Sofie's' Choice Roeselare.
Een verhaal van culinair genieten. Het product, de basis van iedere creatie, met inspiratie en respect verwerkt. in gerechten waar alles tot zijn recht komt op een pure, creatieve en verrassende manier. Minimaal onthuld op voorhand, maximaal benut in smaak en bereiding.

Contacteer ons