Zoeken naar restaurant roeselare markt

 
restaurant roeselare markt
restaurant roeselare - OPEN: DINSDAG TEM ZATERDAG 12u 13u30 / 19u 20u30.
Bon appetit.
Vanuit onze passie voor goed" en lekker eten" serveren we gerechten uit diverse wereldhoeken tot onze vlaamse klassiekers. LUNCH of DINNER. Wij zorgen voor een warme sfeer om samen met vrienden of familie te tafelen. Vraag ook naar onze dagelijkse lunch. Bij mooi weer is het dubbel genieten op het binnenterras in hartje Roeselare.
ramen en deuren antwerpen
Belis Roeselare Home Bellis Roeselare.
Wij gaan er even tussenuit, we zijn terug open op dinsdag 14 augustus. Neem hier een kijkje in onze bistro. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Ontdek hier elke maand onze suggesties. Contacteer ons voor meer informatie. Copyright Bellis Tearoom taverne Roeselare naar boven.
vluchten naar alta
Michelin Restaurants Roeselare: Gids van de beste restaurants van Roeselare.
MICHELIN Gids 2018. 16.4 km Grote Markt 41, 8500 Kortrijk. Van 47 tot 67. MICHELIN Gids 2018. 16.5 km Euromarktlaan 24, 8700 Tielt. Van 35 tot 67. MICHELIN Gids 2018. 16.5 km Sint-Maartenskerkhof 8, 8500 Kortrijk. Route vanaf deze plaats. Route naar deze plaats. Route via deze plaats. Restaurants Michelin Roeselare.
Lening simulatie
De Zoete Inval.
Strombowli-kok opent tapasrestaurant op Grote Markt Roeselare Regio HLN.
Roeselare Mede dankzij de kookkunsten van chefkok Gregor Grigorian 21 wisten de Limburgse zussen Magali en Chloƫ met Strombowli het VTM-programma Mijn Pop-uprestaurant te winnen. Diezelfde Gregor opent op 18 september met Heaven24 een eigen zaak op de Roeselaarse Grote Markt. De horeca is Gregor z'n' lust en leven. Zijn ouders hebben met brasserie De Herberg een eigen zaak in Passendale en al van kleinsaf droomt Gregor ervan hen achterna te gaan. Toen" ik aan Mijn Pop-up restaurant begon, kon het twee kanten uit, vertelt hij.
Het beste restaurant op de Grote Markt te Roeselare Reizigersbeoordelingen Bellis TripAdvisor.
Het beste restaurant op de Grote Markt te Roeselare. Na wat slechte ervaringen op de Grote Markt te Roeselare dit restaurant eens geprobeerd en verrassing, het is voor het ogenblik het beste qua kwaliteit en smaak op de Grote Markt.
Suurplas grillades, carpaccio's' salades, tapas dagschotel.
Suurplas grillades, carpaccios salades, tapas dagschotel. In april 2007 opende Suurplas zijn deuren op het Polenplein in Roeselare. U wordt er steeds hartelijk ontvangen door Dominik Daeninck en zijn vrouw Sabine. Terwijl Sabine u bedient in de zaal, ziet u ook Dominik aan het werk via de open keuken. Als oud-leerling van hotelschool Ter Duinen in Koksijde en na een succesvolle stage in o.a. het prestigieuze restaurant La Tour Rose in Lyon, weet hij perfect smaken en kleuren te combineren tot een heerlijk gerecht.
Markt 19 Frituur Eethuis Takeaway.
Markt 19, 8800 ROESELARE tel. 051 43 40 91. Bezoek ons restaurant. Met het hele gezin. Wat is ons verhaal? LEKKER ETEN MET HET HELE GEZIN. Bij ons kunt u terecht voor een lekkere friet in ons tradionele frituur, maar ook tal van andere gerechten behoren tot de mogelijkheden.
De pastabar Pastabar in Roeselare.
De pastabar Roeselare. Welkom bij de Pastabar. Bolognaise tomatensaus met gehakt. Carbonara spek roomsaus. Picanto pikante tomaten roomsaus. 4 Formaggi 4 kazen roomsaus. Vegitario tomatenbasis met groentecoullis. Saus van de week iedere week een nieuwe aanrader. 051/24 74 01. Bekijk op kaart.

Contacteer ons