Zoeken naar restaurant roeselare markt

 
restaurant roeselare markt
De 10 beste restaurants in Roeselare TripAdvisor.
15 van 124 Restaurants in Roeselare. Amerikaans Belgisch Fastfood Europees Street food Geschikt voor vegetariërs. Beste burgers en beste frietjes oo 24/06/2018. De 4 Seizoenen. 16 van 124 Restaurants in Roeselare. Restaurant t Smulhuisje. 17 van 124 Restaurants in Roeselare.
hypothecaire lening
Vespaz.
Bedrijfsfiets
Strombowli-kok opent tapasrestaurant op Grote Markt Roeselare Regio HLN.
Roeselare Mede dankzij de kookkunsten van chefkok Gregor Grigorian 21 wisten de Limburgse zussen Magali en Chloë met Strombowli het VTM-programma Mijn Pop-uprestaurant te winnen. Diezelfde Gregor opent op 18 september met Heaven24 een eigen zaak op de Roeselaarse Grote Markt. De horeca is Gregor z'n' lust en leven. Zijn ouders hebben met brasserie De Herberg een eigen zaak in Passendale en al van kleinsaf droomt Gregor ervan hen achterna te gaan. Toen" ik aan Mijn Pop-up restaurant begon, kon het twee kanten uit, vertelt hij.
Tent
Zeer lekker restaurant op de markt van Roeselare Reizigersbeoordelingen SE7EN TripAdvisor.
Zeer lekker restaurant op de markt van Roeselare waar er toch zonder namen te noemen een paar zaken liggen de naam restaurant niet waardig. Seven is die naam zeker waardig en de chefkok geeft een extra dimensie aan zijn gerechten.
Brasserie De Zoete Inval in Roeselare Horecagids.be.
Nieuw voor Roeselare wordt alvast het Rodenbachbrood, een broodplank genoemd naar de Roeselaarse dichter. In de namiddag geniet je van een lekkere ijscoupe of een heerlijk kopje koffie met een stuk taart of een Omers pannenkoek. Vanop de eerste verdieping is het gezellig vertoeven met zicht op de grote markt. Like us op Facebook. Elke woensdag 1 gratis pannenkoek voor kids tot 12j. Iedere 2de donderdag van de maand dansnamiddag van 14u00 18u00. Om de 3 maand thema-avond op zaterdagavond met live muziek. Grote markt 25. T 32 485 76 40 66. à la carte 800, 1800, euro. maandag van 13u30 18u30. dinsdag van 09u00 20u00. woensdag van 11u30 18u30. vrijdag van 11u30 21u00. zaterdag van 11u30 21u00. zondag van 12u00 21u00. Where to find us.; Leuke fiets en wandelroutes in de buurt. 2014 De Horecagids Website by Procor. Uw zaak toevoegen. Is deze info niet correct? Sterrenrestaurant Cuines33, in Knokke-Heist Restaurant Tearoom Lindenhoeve in Sluis.
Belis Roeselare Home Bellis Roeselare.
Google Streetview kijk binnen in onze zaak. Neem hier een kijkje in onze bistro. Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Ontdek hier elke maand onze suggesties. Contacteer ons voor meer informatie. Copyright Bellis Tearoom taverne Roeselare naar boven.
Suurplas grillades, carpaccio's' salades, tapas dagschotel.
In april 2007 opende Suurplas zijn deuren op het Polenplein in Roeselare. U wordt er steeds hartelijk ontvangen door Dominik Daeninck en zijn vrouw Sabine. Terwijl Sabine u bedient in de zaal, ziet u ook Dominik aan het werk via de open keuken. Als oud-leerling van hotelschool Ter Duinen in Koksijde en na een succesvolle stage in o.a. het prestigieuze restaurant La Tour Rose in Lyon, weet hij perfect smaken en kleuren te combineren tot een heerlijk gerecht.
Welkom IL TRULLO.
Rijselstraat 2 8800 ROESELARE Contact! Welkom bij Il Trullo., Met Il Trullo heeft Roeselare er een Italiaans restaurant bij! Zaakvoerder Giuseppe bereidt u persoonlijk de lekkerste gerechten uit zijn geboorteland, terwijl zijn echtgenote Rosa u vlot bedient in de zaal.
Huyze Desmet.

Contacteer ons