Meer resultaten voor oudjaar roeselare

 
oudjaar roeselare
Welkom MA PASSION.
Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor bijkomende informatie. Indien de nieuwsbrief niet zichtbaar is in uw browser. gelieve op de download-knop te klikken i. Diksmuidsesteenweg 159 8800 ROESELARE TEL: 051.69.83.18 E-mail: Klik hier BTW: BE 0885 375 418.
Een lening afsluiten
Eindejaarsgala Expo Roeselare.
De lockers worden ingehuurd en zijn geen eigendom van de organisatie, om goederen terug te krijgen die eventueel zijn achtergebleven in de lockers moet men zich wenden tot www.lockerking.be. Kaarten te verkrijgen op twee manieren.: Brasserie Den Arend Roeselare vanaf 20/10/17.
zweedse
BOURY RESTAURANT CASPIUM MUSA.
PRIVATE DINING CONFERENCES. Musa, met zicht op de tuin en de keuken, biedt plaats aan groepen van minimum 12 tot maximum 26 personen. Deze ruimte is zowel geschikt voor intieme diners met familie en vrienden als voor het organiseren van conferences.
yogakleding rituals
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
camera
Van oud naar nieuw in verlaten fabriekspand Roeselare Regio HLN.
Couvreur Jonah Muylle in het fabriekspand, waar hij ook een gezellige living heeft ingericht. Roeselare Ooit al het nieuwe jaar ingezet in een verlaten fabriekspand? Het kan dankzij de Ardooise vzw De Schaduw die de kantoren en een productiehal van het failliete metaalbedrijf Parts Components PC aan de Rotsestraat omvormt tot gezellige livings, die je met groepjes vanaf acht personen kan afhuren, een funky eetzaal voor kleinere gezelschappen en een fuifzaal waar 2018 smakelijk en feestelijk ingezet wordt.
FOTO. Jongeren zetten oudejaar in Expohallen in Roeselare Het Nieuwsblad.
Op die manier kunnen ook kinderen met autisme, epilepsie of een verstandelijke. Een winkelpand huren is goedkoper geworden: Prijzen lagen in Roeselare waanzinnig hoog. Het is goedkoper geworden om een winkelpand te huren in Roeselare, dat blijkt uit een rapport van Cushman Wakefield, de grootste makelaar voor retailvastgoed.
Wat te doen met oudejaarsavond in Roeselare? Roeselare Het Nieuwsblad.
Een winkelpand huren is goedkoper geworden: Prijzen lagen in Roeselare waanzinnig hoog. Het is goedkoper geworden om een winkelpand te huren in Roeselare, dat blijkt uit een rapport van Cushman Wakefield, de grootste makelaar voor retailvastgoed. Eigenaars van panden geven zelfs tot 30.
Party of fuif, Roeselare UiT in Vlaanderen.
Party of fuif, Roeselare. Blijf op de hoogte van nieuwe zoekresultaten via RSS. Je zocht op.: Party of fuif Verwijder filter Roeselare Verwijder filter Alle filters verwijderen. Zoek sneller volgende keer. Bewaar deze zoekopdracht. Verberg langlopende reeksen. Verberg permanente bezienswaardigheden.

Contacteer ons