Resultaten voor traiteur aan huis roeselare

 
traiteur aan huis roeselare
Traiteur aan huis in Roeselare.
Traiteur aan huis in Roeselare: 8 traiteurs gevonden. mee te nemen, feesten op locatie, traiteur aan huis, walking dinner, receptie, menu's.' Belgisch, feesten op locatie, traiteur aan huis, heeft een eigen feestzaal, walking dinner, receptie, BBQ, tot 300 personen., Spaans, Italiaans, Frans, mee te nemen, traiteur aan huis, menu's.,
traiteur aan huis
Lamon Traiteur.
Lamon traiteur is sedert 1874 slagerij en vaste waarde in Roeselare. Sinds 2015 staat het koken en genieten centraal. Bereidingen, klassiekers of originele gerechten, fijne binnen of buitenlandse charcuterie, verrassende tapas antipasti, belegde broodjes, kaas en andere delicatessen sieren het aanbod. Lamon traiteur staat voor beleving, authenticiteit en gewoon lekker eten. Al onze bereidingen worden in huis klaargemaakt door onze gediplomeerde koks, volgens de regels van de Franse, Italiaanse en wereldkeuken. U kunt bij ons ook heerlijke tapasplanken bestellen. Klik hier voor meer info. U vindt bij ons ook allerhande soorten charcuterie. Van de doordeweekse fijne vleeswaren tot exclusieve, internationale specialiteiten. In onze winkel vindt u een verscheidenheid aan tapenade koekjes, olijfolie, pasta's, wijnen, confituren en andere originele producten.
https://www.intest.nl/
Traiteur bestellen Frituur op uw feest Traiteur hapjes BBQ aan huis Barbecue bij u thuis.
Bestel nu uw traiteur in Roeselare! Met onze traiteur hapjes en fingerfood maken wij van uw receptie, drink of feestje in Roeselare een aangenaam moment. Ook voor een uitgebreide barbecue kan u bij Frituur op uw feest terecht. Eerder zin in Italiaans of een feestmaaltijd in oosterse stijl? Probeer onze pastabekers die ter plaatse worden klaargemaakt of heerlijke versbereide wokgerechten en hapjes in buffetvorm. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan voor uw feest! Frietjes en snacks. Hapjes en fingerfood. Warm en koud buffet. Barbecue aan huis.
hypothecaire lening
Traiteur in Oostnieuwkerke: Traiteur Danny.
begint feesten bij lekker eten! Traiteur Danny is wie u moet hebben wanneer u een groot feest wil geven, met lekkere, verse voeding en prima dienstverlening. Geen afhaling, wij komen bij u ter plaatse voor alle feesten vanaf 40 personen. Onze maximale capaciteit is 1.500 genodigden. U kan op ons rekenen voor alle soorten feesten: babyborrels, trouwfeesten, communiefeesten, personeelsfeesten, buffetten, Steeds zorgen wij voor lekker eten, waarbij wij altijd vertrekken van verse ingrediënten. Wij werken voor particulieren, bedrijven en verenigingen. Wij zijn gevestigd in Oostnieuwkerke, een deelgemeente van Staden, net ten westen van Roeselare. Wij zijn voornamelijk actief in West en Oost-Vlaanderen, maar voor grotere feesten gaan we ook verder. Wanneer u ons contacteert, bezorgen wij u een offerte op maat. Onze dienstverlening is aangepast aan uw wensen.
Contact Vanessa Billiet Barbecue aan huis.
Ik bespreek met plezier al je vragen of gewenste combinaties en maak een mooi voorstel op maat. Heb je nog vragen of wil je reserveren? Indien u voor een groep reserveert van 80 personen of meer, wordt er geen verplaatsingskost aangerekend.
Traiteur Johan en Griet.
Traiteur Johan en Griet, uw feestpartners met meer dan 35 jaar ervaring en vakkennis. Voor al uw privéfeesten, bedrijfsfeesten, beurzen of voor het bereiden van uw maaltijden voor grote evenementen. Nu we kunnen genieten van de eerste zonnestralen en de lente in aantocht is, komen ook de communiefeesten steeds dichterbij!
Traiteurs in Roeselare.
Op zoek naar een culinaire feestpartner om uw feest of event gastronomisch op te luisteren? Traiteur t Keukentje uit Roeselare komt zowel aan huis als op locatie. Wij serveren recepties, walking dinners en feestdiners voor diverse gelegenheden. mee te nemen, feesten op locatie, traiteur aan huis, walking dinner, receptie, menu's.'

Contacteer ons