Zoeken naar traiteur aan huis roeselare

 
traiteur aan huis roeselare
Contact Vanessa Billiet Barbecue aan huis.
Ik bespreek met plezier al je vragen of gewenste combinaties en maak een mooi voorstel op maat. Heb je nog vragen of wil je reserveren? Indien u voor een groep reserveert van 80 personen of meer, wordt er geen verplaatsingskost aangerekend.
eerste gitaarles
Home Ma Kwizien catering.
Ma Kwizien is al 15 jaar actief als traiteur en cateraar. Met onze ruime ervaring in verschillende feesten zoals bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten, babyborrels, recepties bieden wij dus voor ieder wat wils. Alle feesten worden besproken en uitgewerkt op maat van de klant.
https://www.keyboost.co.uk/en/default/2008590/Backlinks/Checker.aspx
Traiteur in Oostnieuwkerke: Traiteur Danny.
begint feesten bij lekker eten! Traiteur Danny is wie u moet hebben wanneer u een groot feest wil geven, met lekkere, verse voeding en prima dienstverlening. Geen afhaling, wij komen bij u ter plaatse voor alle feesten vanaf 40 personen. Onze maximale capaciteit is 1.500 genodigden. U kan op ons rekenen voor alle soorten feesten: babyborrels, trouwfeesten, communiefeesten, personeelsfeesten, buffetten, Steeds zorgen wij voor lekker eten, waarbij wij altijd vertrekken van verse ingrediënten. Wij werken voor particulieren, bedrijven en verenigingen. Wij zijn gevestigd in Oostnieuwkerke, een deelgemeente van Staden, net ten westen van Roeselare. Wij zijn voornamelijk actief in West en Oost-Vlaanderen, maar voor grotere feesten gaan we ook verder. Wanneer u ons contacteert, bezorgen wij u een offerte op maat. Onze dienstverlening is aangepast aan uw wensen.
inktbestellen.be
Traiteur Johan en Griet.
Traiteur Johan en Griet, uw feestpartners met 33 jaar ervaring en vakkennis. Voor al uw privéfeesten, bedrijfsfeesten, beurzen of voor het bereiden van uw maaltijden voor grote evenementen. Nu de natuur zijn mooie herfstkleuren tevoorschijn tovert, stellen we u graag onze eindejaarsmenus voor.
hypothecaire lening simulatie
Traiteur bestellen Frituur op uw feest Traiteur hapjes BBQ aan huis Barbecue bij u thuis.
Bestel nu uw traiteur in Roeselare! Met onze traiteur hapjes en fingerfood maken wij van uw receptie, drink of feestje in Roeselare een aangenaam moment. Ook voor een uitgebreide barbecue kan u bij Frituur op uw feest terecht. Eerder zin in Italiaans of een feestmaaltijd in oosterse stijl? Probeer onze pastabekers die ter plaatse worden klaargemaakt of heerlijke versbereide wokgerechten en hapjes in buffetvorm. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan voor uw feest! Frietjes en snacks. Hapjes en fingerfood. Warm en koud buffet. Barbecue aan huis.

Contacteer ons