Meer resultaten voor traiteur aan huis roeselare

 
traiteur aan huis roeselare
Home Ma Kwizien catering.
Via deze weg hopen we u nog beter te kunnen informeren. Ma Kwizien is al 15 jaar actief als traiteur en cateraar. Met onze ruime ervaring in verschillende feesten zoals bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten, babyborrels, recepties bieden wij dus voor ieder wat wils.
fortis
Traiteur aan huis in Roeselare.
Traiteur aan huis in Roeselare: 8 traiteurs gevonden. mee te nemen, feesten op locatie, traiteur aan huis, walking dinner, receptie, menu's.' Belgisch, feesten op locatie, traiteur aan huis, heeft een eigen feestzaal, walking dinner, receptie, BBQ, tot 300 personen., Spaans, Italiaans, Frans, mee te nemen, traiteur aan huis, menu's.,
zonneboiler
Gastenboek Delicious@Home Kok aan huis.
12 jul 12 Barbara Diksmuide. Verrassend een kok" aan huis" maar echt overheerlijk. Je moest aan niets denken alleen genieten en eenmaal vertrokken was de keuken netjes alsof er niets in gebeurd was. We hebben een heel aangenaam en lekker feest gehad dankzij kok Vincent en zijn assistente.
kok aan huis
Traiteur aan huis Roeselare goudengids.be.
traiteur aan huis. 9 resultaten voor traiteur aan huis Roeselare. 1 Cis Eventscatering. Iepersestraat 298/103, 8800 Roeselare. Frituur en pastawagen voor al uw feesten: babyborrel, communie, pensioenfeest. Ook organisatie van eetfestijnen tot 700 personen. Voor ieder feest een passend budget! Traiteur aan huis.
zweedse
t Keukentje.
t Keukentje uit Roeselare combineert een hartstocht voor koken en verse producten met een flinke geut creativititeit. Onze verfijnde gerechten verleiden, verrassen en beroeren de zintuigen. Wij serveren recepties, walking dinners en feestdiners. Dit voor een bedrijfsfeest of een personeelsfeest, een verjaardag of een jubileum.
hergroepering leningen
Contact Vanessa Billiet Barbecue aan huis.
Ik bespreek met plezier al je vragen of gewenste combinaties en maak een mooi voorstel op maat. Heb je nog vragen of wil je reserveren? Indien u voor een groep reserveert van 80 personen of meer, wordt er geen verplaatsingskost aangerekend.
Traiteur bestellen Frituur op uw feest Traiteur hapjes BBQ aan huis Barbecue bij u thuis.
Bestel nu uw traiteur in Roeselare! Met onze traiteur hapjes en fingerfood maken wij van uw receptie, drink of feestje in Roeselare een aangenaam moment. Ook voor een uitgebreide barbecue kan u bij Frituur op uw feest terecht. Eerder zin in Italiaans of een feestmaaltijd in oosterse stijl? Probeer onze pastabekers die ter plaatse worden klaargemaakt of heerlijke versbereide wokgerechten en hapjes in buffetvorm. Vraag snel een vrijblijvende offerte aan voor uw feest! Frietjes en snacks. Hapjes en fingerfood. Warm en koud buffet. Barbecue aan huis.
Traiteurs in Roeselare.
Op zoek naar een culinaire feestpartner om uw feest of event gastronomisch op te luisteren? Traiteur t Keukentje uit Roeselare komt zowel aan huis als op locatie. Wij serveren recepties, walking dinners en feestdiners voor diverse gelegenheden. mee te nemen, feesten op locatie, traiteur aan huis, walking dinner, receptie, menu's.'

Contacteer ons