Zoeken naar jin tonic

 
jin tonic
Perfect gin tonic, hoe maak ik hem en hoe serveer ik hem?
Indien je 20cl tonic toevoegt, kan je het drankje binnengieten als limonade maar proef je vooral tonic. Indien je 5cl tonic toevoegt, proef je de gin in al zijn glorie maar wordt het lastig om stevig door te drinken omwille van de hoge alcoholgraad.
TMS
10 do's' don'ts' voor de perfecte Gin Tonic.
De ideale verhouding van een Gin Tonic is persoonlijk: sommigen drinken hun GT graag met een verhouding van 2 maten tonic op 1 maat gin, of 3-op-1, anderen gaan voor 1-op-1. Maar als je een volledig flesje tonic toevoegt krijg je vaak een verhouding van 4 maten tonic op 1 maat gin.
vochtbestrijding
De 5 lekkerste combinaties van gin en tonic.
De ideale gin-tonic bestaat uit 5 à 6 cl gin en 12 cl tonic in een groot glas gevuld met vele en koude ijsblokjes. Buss n509 Raspberry Syndrome. Wie houdt van een fruitig smaakje serveert best de Buss n509 Raspberry Syndrome in combinatie met de Indian RAW Tonic.
lening
Zo maak je een lekkere gin-tonic VTM Koken.
Gin-Tonic: Martin Miller's' Gin. Martini e tonic, voor wie eens iets anders wil dan de gin tonic. Zo maak je een lekkere gin-tonic. 11 jun 2015. Toevoegen aan Mijn Keuken. 4 cl gin bv. 1 flesje tonic bv. 1 takje rozemarijn.
Doe geen limoen of citroen in je gin-tonic Het Nieuwsblad.
Het" is een groot misverstand dat ijs je drankje aanlengt, een of twee ijsblokjes smelten net sneller dan wanneer je er meer indoet." Een bericht gedeeld door Sam Bombay Carter @sapphiresamc op 8 Dec 2017 om 927: PST. Meer over Gin.
Classic gin-tonic Colruyt.
10 cl tonic. 5 cl gin. 1 schijfje limoen. Doe de ijsblokjes in een hoog glas. Giet de gin over de ijsblokjes en giet er de tonic bij. Werk het glas af met het schijfje limoen en een rietje. Mediterranean Gin Tonic.

Contacteer ons