Op zoek naar restaurant mercure roeselare?

 
restaurant mercure roeselare
Mercure Roeselare 4 Roeselare, België. Icon_mail. icon_call_center. icon_aide_en-ligne.
Winkelen doe je in het grootste openlucht winkelcentrum van West-Vlaanderen en tot slot bezoek je ook een van de musea, zoals Muzeum L Licht en Landschap. Ontbijten doe je uitgebreid in het restaurant van Hotel Mercure Roeselare en ook voor de lunch en diner keer je weer terug om van dagverse streekproducten te proeven of à la carte te dineren.
tweedehands auto
Restaurant Restaurant/Bar Hotel Mercure Roeselare.
Salads to go! Culinair genieten in het Hotel Mercure Roeselare. Het kloppend hart van het Hotel Mercure Roeselare is haar restaurant, waar zowel internationale gasten als lokale foodies samenkomen voor een lunch op deze fantastische diner locatie. Het restaurant is elke dag open, uitgezonderd zaterdagmiddag en de ganse zondag.
Verhuur Tenten
Hotel Mercure Roeselare België Roeselare Booking.com.
Mercure Roeselare heeft een restaurant en ligt in het hart van Vlaanderen, op 10 minuten rijden van het centrum van Roeselare. Het hotel is gunstig gelegen ten opzichte van de snelweg. Er is gratis WiFi beschikbaar en u kunt een dagtocht naar de sauna en het wellnesscomplex regelen.
palletwagen
Nieuws Hotel Mercure Roeselare.
Ontdek onze daglunch voor deze week! Terug naar overzicht. Ons lunch menu voor deze week werd zonet geüpdatet. Klik hieronder om het menu van deze week te bekijken! Download Weeklunch Mercure van 07/05 tot en met 11/05 2018. Hotel Mercure Roeselare.
Reserveer uw verblijf.
Hotel Mercure Roeselare Roeselare, België foto's, reviews en prijsvergelijking TripAdvisor.
Antwoord van Mercure R, Assistant Front Office Manager bij Hotel Mercure Roeselare Gereageerd 26 maart 2018. Beste Ignace, Heel fijn te lezen dat alles zo goed meegevallen is. Het is een enorm plezier om zo'n' lovende woorden te mogen lezen.
De 10 beste restaurants in de buurt van Hotel Mercure Roeselare.
Keukens: Frans, Belgisch, Europees. t Orakel Grieks restaurant Roeselare. 2 van 115 restaurants in Roeselare. iepersestraat 22 8800 Roeselare. 44, km van Hotel Mercure Roeselare. Een restaurant waar persoonsge 18/04/2018. Telkens weer ontroerd door de 02/04/2018. Keukens: Mediterraan, Europees, Grieks.
Home Hotel Mercure Roeselare.
Accent Business Park. boek nu Best price @ mercure.com. Mercure Roeselare is een 4-sterren hotel in het centrum van West-Vlaanderen, nabij de E403. Hoge kwaliteit en diverse business faciliteiten onder één dak. We blijven bereikbaar tijdens de werken aan de N36!

Contacteer ons