Resultaten voor belegde broodjes roeselare

 
belegde broodjes roeselare
krokantino.
Dagelijks verse groentjes rechtstreeks van de veiling. Ovenverse stokbroodjes heel de dag door. krokantino meer dan broodjes alleen. Bredere stokbroodjes voor dezelfde prijs. Correcte service en snelle bediening. Klantvriendelijke opvolging en bijsturing van eventuele klachten. Broodje van de maand. Eiersalade met groenten.
Autolening
Belegde broodjes Roeselare goudengids.be.
Brood banketbakkerijen, brood, patisserie, Chocolade, Kaas, Fruitcakes, Sandwiches, Koffiekoeken, Kaasschotels, Warme broodjes, Belegde broodjes, Pijn, Pastry, Bestellingen, Brood, Appeltaarten, Muffins, Gebak, Honen, Taarten, Mattentaarten, Donuts. Beoordeel dit bedrijf. 8800 Roeselare Brugsesteenweg 113. Tea-rooms, Koffie, Pasta, Sandwiches, Salades, Belegde broodjes, Pannenkoeken, Ontbijt.
seo betekenis
Maxice broodjes, eethuis, tearoom Roeselare.
Welkom op de website van broodjeshuis eethuis, tearoom Maxice te Roeselare. Maxice is een hedendaags, stijlvol en trendy eethuisje met 50 zitplaatsen binnen. Wij serveren voor u dagelijks verse soep, vers belegde broodjes, salades, omeletjescroques. Al onze bereidingen worden vers gemaakt!
zwarte
Broodjesmanden Foodstore deli Belegde broodjes en Bereide gerechten in Roeselare.
Industrieweg 16, 8800 Roeselare. 051 20 68 20. Bestel online, wij leveren gratis aan bedrijven. U bent hier. mini broodjes met gewoon beleg en groentjes 0.95/ stuk. we raden er 7 aan per persoon voor een volledige maaltijd. Voor recepties 4 à 5 per persoon.
led tl lamp
Delifresh. Fill 1. Fill 1. Tekengebied 1. Fill 1. Stroke 180. logo-bl.
Bel ons op 051/20.27.21. Mandellaan 93 Roeselare. Ons ruime assortiment beidt u de mogelijkheid om, op elk moment van de dag, iets lekkers te vinden. Wij bereiden alles in eigen keuken en werken uitsluitend met verse producten. Wij bieden zowel ontbijt, lunch als avondmaal, dit alles met een vriendelijke glimlach en een snelle service. Al onze producten zijn mee te nemen. Wij werken volledig volgens de vereiste normen van het Federaal Agentschap voor de Voedselveiligheid! Dagelijks bieden wij verse bereidingen aan die in onze eigen keuken bereid zijn. Ons ruime assortiment biedt voor elk wat wils. Laat je verrassen! In huis gebakken stokbrood, belegd met verse groentjes en een grote keuze aan beleg verzekeren er ons van dat uw broodje ongetwijfeld zal smaken. Wij bieden ook paninis, warme broodjes en wraps aan.
infrarood zonnebank
Welkom Pleintje Rumbeke.
Kaas/charcuterieplank à 1690, per persoon. Lusten uw gasten niet allemaal kaas, dan voorzien wij een aangepast charcuterieassortiment. De kaas en charcuterie wordt aangevuld met aperitiefhapjes. Receptiebroodjes à 8 per persoon. Met daarin 7 broodjes per persoon afgewerkt met vers fruit.
Home Broodjeszaak The Point Roeselare www.thepoint.be.
Onze broodjeszaak is gestart in mei 2005 en is intussen een vast begrip geworden voor vele klanten en bedrijven. Daar wij enorm veel belang hechten aan de kwaliteit van onze broodjes werken we met veel eigen gemaakte bereidingen om u de beste kwaliteit te garanderen.
Labocca Food bar broodjeszaak.
préparé du chef zilveruitjes tomaat augurk tuinkers ketchup. Ontdek de volledige kaart. Labocca is een food bar in het hartje van Roeselare waar u terecht kunt voor vers belegde broodjes, salades, kleine warme gerechten of een heerlijk ontbijt. Volg ons op Facebook.

Contacteer ons